Bucătărie cu fronturi curbe

Acest ansamblu de bucătărie la comandă se poate remarca prin forma sa curbă ce face ca întregul ambient să fie unul plăcut și relaxant.

De aceea culoarea aleasă este bej și a fost combinată cu nonculoarea alb, pentru ca atmosfera să devină una caldă și primitoare în raport cu întreaga locuință. Pentru un plus de eleganță s-au folosit mănere din inox, astfel facându-se un mixt între culori și metal.

Întreaga bucătărie a fost gândită pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Astfel, zona de luat masa a fost incorporată în zona de lucru ceea ce a dus la realizarea unei peninsule.

În acest caz, în acest proiect Euphoria Kitchens Hall, accentul este pus pe ambianță și pe rafinament.

Conceptul de bucătărie a fost gândit astfel încât să se plieze pe toate cele patru laturi ale încăperii, rezolvând într-un mod original problema accesului prin folosirea  unor corpuri suspendate care să lege cei doi soldați, făcând astfel ca întregul ansamblu sa fie unul continuu.

Bucătăria se poate remarca prin formele sale curbe ce reușesc să rezolve problemele de colț și fac din acestea spații de depozitare ușor accesibile.

Pentru aceasta s-a optat pentru o nuanță de crem lucios care este pusă în evidență de elementele metalice ale electrocasnicelor , dar și de mânerele din inox alese pentru deschiderea atât a dulapurilor cu uși, cât și a sertarelor.

Un atu al acestui ansamblu de bucătărie îl reprezintă îmbinarea dintre MDF-ul vopsit într-o nuanță de portocaliu lucios cu  MDF-ul  furniruit cu esență de stejar ce scot în evidență formele folosite.

Elementul central al întregului ansamblu îl reprezintă masa Sahara, ce dă un plus de eleganță și rafinament. Un alt element folosit pentru sporirea rafinamentului este dat de folosirea mânerelor subțiri din inox, ce subliniază întregul design.

Întregul ansamblu este format din doi soldați ce încorporează atât cuptorul cât și frigiderul, dar care au și spații pentru depozitare: sertare, dulap de tip cămară. Prin folosirea colțurilor rotunjite s-au putut rezolva problemele ce apar în aceste zone, și s-a putut valorifica întregul spațiu de depozitare prin crearea unor noi compartimentări  ascunse în partea laterală.

Corpurile de bază sunt formate atât din sertare cât și din dulapuri cu uși, contrabalansând cu corpurile suspendate care sunt formate numai din dulapuri cu uși folosind ca element definitoriu depozitarea deschisă ce rupe monotonia.

Design-ul este unul minimalist ce merge pe linii drepte însă pentru zona de colț înglobează perfect forma curbă ce face ca problemele apărute în aceasta zonă să nu mai existe. Având un design minimalist, aceasta bucatarie la comanda are o culoare pală care face ca accentul să fie pus pe design. Corpurile de bază și cele suspendate sunt legate printr-un soldat care are rolul de a încorpora frigiderul. Astfel, atât pentru corpurile de bază, cât și pentru cele suspendate, predominante, sunt ușile; însă pentru corpurile de bază s-a optat și pentru sertare pentru ca spațiul de depozitare să fie unul mult mai eficient.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>