Bucătărie cu fronturi drepte

Folosirea de liniilor drepte care au fost accentuate prin nuanțe deschise de gri și crem, fac ca design-ul bucătăriei să fie unul simplu și ordonat, respectând tendințele actuale.

În acest caz, accentul se pune pe unitate dar și pe spațialitate, din dorința de a utiliza într-un mod cât mai eficient întregul spațiu, realizându-se astfel un loc de luat masa dar și un loc pentru relaxare,  îmbinând utilul cu plăcutul.

Deși spațiul nu este unul generos, mobilierul a fost distribuit pe cele 3 laturi ale bucătăriei, reușind să se obțină mărirea capacității de compartimentare. Mobilierul de bucătărie este compus din dulapuri cu uși, sertare și rafturi, folosind sisteme de închidere de cea mai bună calitate, optând pentru mânere din inox.

Pentru păstrarea liniei drepte a fronturilor, s-a ales o gamă de electrocasnice încorporabile ce dau o notă actuală întregului ansamblu de bucătărie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>