Bucătărie cu fronturi lucioase

Un atu al acestui ansamblu de bucătărie îl reprezintă îmbinarea dintre MDF-ul vopsit într-o nuanță de portocaliu lucios cu  MDF-ul  furniruit cu esență de stejar ce scot în evidență formele folosite.

Elementul central al întregului ansamblu îl reprezintă masa Sahara, ce dă un plus de eleganță și rafinament. Un alt element folosit pentru sporirea rafinamentului este dat de folosirea mânerelor subțiri din inox, ce subliniază întregul design.

Întregul ansamblu este format din doi soldați ce încorporează atât cuptorul cât și frigiderul, dar care au și spații pentru depozitare: sertare, dulap de tip cămară. Prin folosirea colțurilor rotunjite s-au putut rezolva problemele ce apar în aceste zone, și s-a putut valorifica întregul spațiu de depozitare prin crearea unor noi compartimentări  ascunse în partea laterală.

Corpurile de bază sunt formate atât din sertare cât și din dulapuri cu uși, contrabalansând cu corpurile suspendate care sunt formate numai din dulapuri cu uși folosind ca element definitoriu depozitarea deschisă ce rupe monotonia.

2 Comments

 1. Ionela fintinaru's Gravatar Ionela fintinaru
  03/08/2016    

  Bună ziua, căt costă bucătăria din imagine?
  În căt timp este gata pentru montaj din ziua în care se fac măsurătorile?

  Mulțumesc,
  O zi minunată.

 2. euphoria's Gravatar euphoria
  04/08/2016    

  Bună ziua,

  Un preț pentru acest proiect vă poate da departamentul de vânzări. Vă rog dacă doriți să ne oferiți datele de contact printr-un mail la office@euphoria.com.ro pentru comunicarea prețului.
  În ceea ce privește timpul de execuție a unei bucătării Euphoria, acesta este de 6 săptămâni de la stabilirea configurației.

  Mulțumim foarte mult pentru interesul acordat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>