Bucătărie cu insulă

Bucătăria reprezintă unul dintre cele mai importante locuri dintr-o casă și de aceea trebuie să aibă personalitate și stil.

Prin folosirea culorii bej lucios care este subliniată de elementele fine din inox, această bucătărie la comandă Euphoria, se poate remarca atât prin formele sale curbe, cât și prin eleganța și rafinamentul de care dă dovadă.

Toate acestea fiind scoase în evidenta cu ajutorul nonculorii negru alese pentru blat.

Ansamblul de bucătărie este format atât din corpuri de bază, cât și din suspendate, ce au ca legătură soldații. Cu ajutorul suspendatelor, a fost creat un ritm care să rupă monotonia unei bucătării, făcând din acesta un loc atractiv și plăcut.

În acestă bucătărie, plusul îl reprezintă insula care servește atât ca banc de lucru, cât și ca loc de luat masa, ceea ce face ca întregul spațiu de lucru să fie mărit.

2 Comments

 1. Fagarasan Luminița's Gravatar Fagarasan Luminița
  18/08/2016    

  Bună ziua. La ce preț este această mobilă de bucătărie?
  Vă mulțumesc.

 2. euphoria's Gravatar euphoria
  18/08/2016    

  Bună ziua,

  Proiectele realizate, din respect pentru clienți, au prețul confidențial. Vă rugăm, dacă vă interesează acest concept de bucătărie, să ne oferiți o schiță cu niște cote aproximative ale spațiului dumneavoastră, pe baza căreia noi vă putem face o ofertă de preț personalizat. Așteptăm schița dumneavoastră pe adresa de mail office@euphoria.com.ro împreună cu orașul dumneavoastră și un număr de telefon. Vă mulțumim pentru interesul acordat !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>