Bucătărie curbă pe colț

Conceptul de bucătărie a fost gândit astfel încât să se plieze pe toate cele patru laturi ale încăperii, rezolvând într-un mod original problema accesului prin folosirea  unor corpuri suspendate care să lege cei doi soldați, făcând astfel ca întregul ansamblu sa fie unul continuu.

Bucătăria se poate remarca prin formele sale curbe ce reușesc să rezolve problemele de colț și fac din acestea spații de depozitare ușor accesibile.

Pentru aceasta s-a optat pentru o nuanță de crem lucios care este pusă în evidență de elementele metalice ale electrocasnicelor , dar și de mânerele din inox alese pentru deschiderea atât a dulapurilor cu uși, cât și a sertarelor.

2 Comments

 1. Cristiana's Gravatar Cristiana
  08/07/2016    

  Buna ziua,

  as dori sa-mi spuneti la ce pret se ridica bucataria din imagine, si care as fi diferenta daca dulapurile de jos ar fi inlocuite cu sertare. Va ocupati tot dvs. de transport si montaj?

  Va multumesc

 2. euphoria's Gravatar euphoria
  08/07/2016    

  Bună ziua, mesajul dumneavoastră a fost transmis către departamentul nostru de vânzări. Unul din specialiștii Euphoria va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil ! Vă mulțumim pentru interesul acordat.
  P.S. Dacă adresa de mail trecută în comment nu este reală, vă rugăm să ne trimiteți un mail pe office@euphoria.com.ro pentru a putea lua legătura cu dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>