Concept Senso

Conceptul SENSO

Se deosebește de celelalte concepte printr-o formă fluidă ce permite modelarea acesteia în multe feluri, astfel încât să se poată plia perfect pe orice spațiu.

Forma sa  permite un joc între formele rotunde și cele drepte păstrând fluiditatea acesteia, indiferent de cum este modelată.

Întregul ansamblu este pus în valoare cu ajutorul accentelor de lemn ce contrastează cu culoarea alba, dar si cu blatul din HPL compact, acestea regăsindu-se atât pe verticală cât și pe orizontală, iar cu ajutorul mânerelor din inox a fost accentuată linia orizontală a ansamblului.

Un punct forte al acestui concept îl reprezintă insula, ce a fost gândită atât ca banc de lucru pentru gătit, cât și loc de luat masa sau de socializat la un pahar de vin. Aceasta a fost prevazută cu spații de  depozitare sub blat pentru ca munca din bucătărie să devină una ușoară și a avea totul la îndemână.

Toate aceste lucruri fac ca bucătăria Senso să fie una elegantă și rafinată, dar și funcțională.

Montaj Concept Senso

Prezentare Concept Senso

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>