Electrocasnice

           Realizam cele mai frumoase bucatarii la comanda din pasiune pentru mobila. Centrul universului unei familii este bucataria de aceea mobilierul pentru bucatarie comandat la Euphoria Kitchens Hall este flexibil si poate fi proiectat pentru orice model de electrocasnice incorporabile. Nu conditionam achizitionarea unor anumite branduri,  ne permitem doar sa va sugeram cateva , recunoscute la nivel mondial, firme de care ne leaga o lunga si stransa colaborare. Vizitati  showroom-ul nostru din Buzau, Galleria Mall si in  Bucuresti str.Icoanei, nr. 61

MIELE PARTENER EUPHORIA KITCENS HALL

Produsele Miele au cea mai lungă durată de utilizare dintre toate aparatele electrocasnice. Electrocasnicele Miele pot fi incorporate in orice concept de bucatarie la comanda. Bucatariile proiectate de euphoria kitchens hall sunt  dotate cu electrocasnice MIELE.

Kuppersbusch

Proaspăt intrat pe piața din România, se pliaza pe stilul clasic, romantic. Bucatariile la comanda sunt dotate cu electrocasnice de la cunoscutul producator german. Sa gatesti sanatos nu inseamna doar sa alegi cele mai bune ingredient, ci si alegerea unor echipamente performate de gatit.

Liebherr

Aparatul electrocasnic cel mai util şi cel mai răspândit din lume este fara indoiala frigiderul.  Sunt multe modele si  dimensiuni.  In bucatariile la comanda proiectate de Euphoria Kitchens Hall se poate incorpora orice model, indiferent de dimensiune . 

Smeg

Mai mult decat elemente decorative , electrocasnicele Smeg combina perfect design-ul cu tehnologia inovatoare. Bucătăriile noastre la comandă cu un design retro și forme curbe, împreună cu electrocasnicele SMEG aduc stilul anilor ‘50 în viața noastră.

Franke

Franke Kitchen System este lider mondial în proiectarea şi producţia de chiuvete de bucătărie la care se adaugă o gamă completă de electrocasnice încorporabile de bucătarie. Bucatariile noastre sunt echipate cu electrocasnice de la popularul producator elvetian.

siemens

Traditie inovatoare de lunga durata a unei marci internationale suverane, reprezinta pe piata un punct de referinta datorita tehnologiei si design-ului.

Teka

Acest brand beneficiază de un design și o optimizare deosebita. Hote din sticla mata asezate la 45 de grade in combinatie cu liniile curbe ale fronturilor produse de Euphoria Kitchens Hall, ofera o imagine futurista.

Bosch

Electrocasnicele de la producatorul german Bosch se pot vedea incorporate in bucatariile la comandă Euphoria Kitchens Hall. Aparatele electrocasnice Bosch au garantia calitatii, perfectiunii tehnice si a fiabilitatii maxime. Se pot incorpora in orice bucatarie la comanda proiectata de Euphoria Kitchens Hall.

Hotpoint

Electrocasnicele Hotpoint sunt ergonomice, silenţioase, intuitive, sigure si se pot integra in orice bucatarie la comanda proiectata de Euphoria Kitchens Hall. Un raport pret/calitate foarte bun.

Pyramis

Electrocasnicele produse in nordul Greciei de Pyramis au urcat repede in  topul  industriei de profil este printre primele companii de top producătoare de chiuvete din oțel inoxidabil. Cel mai important principiu conform căruia totul poate fi îmbunătăţit este punctul de plecare al tuturor acţiunilor Pyramis