Euphoria Kitchens Hall la Târgul Internațional BIFE-SIM 2016

Euphoria Kitchens Hall este un brand Romvitrine, companie înfințată în 1994, în Buzău, România.

Euphoria Kitchens Hall este un brand ce s-a axat pe realizarea mobilierului de bucătărie la comandă de cea mai bună calitate fiind una dintre cele mai avangardiste firme producătoare de mobilier din România ce aduce o viziune  nouă și se poate remarca prin formele sale curbe, reușind să rezolve  astfel problemele de depozitare pe colț.

Brand-ul Euphoria Kitchens Hall aduce cel mai nou design în materie de mobilă pentru bucătării, fiind mereu în pas cu noile tendințe îmbinând perfect desing-ul italian cu calitatea nemțească.

Participarea  Euphoria Kitchens Hall în cadrul târgului BIFE-SIM 2016 a însemnat pe lângă  promovare și o provocare. Am încercat să arătăm publicului că Romania poate avea atât calitate, cât si design  la standare foarte înalte, care se pot compara cu cele din străinătate și de aceea am avut invitați în cadrul standului. Unii dintre cei mai bun bucătari bloggeri culinari și nutriționiști, care pe lângă faptul că au gătit o sumedenie de lucruri bune care au încântat publicul, au putut  testat și una dintre bucătăriile noastre vedetă - CONCEPTUL SENSO - care are o propunere geometrică fluidă ce se poate plia perfect pe orice tip de spațiu.

După cum am spus, unii dintre cei mai buni chefi, bloggeri culinari și nutriționiști au fost invitați să ne calce pragul și să testeze bucătăria noastră vedetă. Pe lângă asta, au avut ocazia să testeze și cele mai noi produse Franke - fiind cel mai important colaborator/ partener Euphoria Kitchens Hall din cadrul târgului BIFE-SIM 2016.

Iată și standul nostru de la BIFE SIM 2016

Video prezentare Stand Euphoria

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>