Euphoria la Bife-Sim 2017

Bucatarie-la-comanda-euphoria-bucuresti-bife-sim-3

Ai nevoie de o bucătărie la comandă nouă?

Atunci apelează la Euphoria. Noi vom avea grijă ca bucătăria ta la comandă nu numai să arate bine, dar mai ales să îți ușureze munca și să te ajute să te relaxezi într-un spațiu cât mai plăcut, conceput special pentru tine.

Mai mult decât un spațiu de gătit.

 

Pentru că acum bucătăriile la comandă deschise către zona de living sunt tot mai des întâlnite, ne-am concentrat atenția către materiale și forme combinate cât mai echilibrat și care să scoată în evidență un spațiu care se vrea util, dar în același timp cât mai armonios din punct de vedere estetic. Mai mult decât un spațiu de gătit, ea este un obiect de design care prin forme fluide se integrează perfect într-un spațiu legat de zona de living.

O bucătărie la comandă practică, concepută cu tine, pentru tine.

Culori calde, accente de roșu și un blat a cărui suprafață poate fi foarte ușor reparată în cazul în care se deteriorează prin zgâriere, sunt principalele caracteristici ale acestui mobilier care este în același timp și practic și elegant.

Proiectată de specialiștii noștri cu tine, pentru tine, pentru că fiecare bucătărie la comandă Euphoria, se configurează în funcție de spațiul clientului și ținând cont de dorințele și necesitățile fiecăruia.

 

Accesoriile au fost atent alese pentru a valorifica fiecare spațiu de depozitare și pentru ca totul să fie cât mai accesibil.

Euphoria Kitchen Studio la BIFE-SIM 2017.

COVER-BIFE-SIM

Producătorul de bucătării la comandă, fabricate în România, Euphoria Kitchen Studio va fi prezent ca în fiecare an la Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii, BIFE-SIM. Ediția a XXVI-a va fi organizată în perioada 13-17 septembrie la ROMEXPO. Euphoria Kitchen Studio vine cu un stand ce va avea 5 modele de bucătării noi, produse 100% în România. Standul va fi în Pavilion C3. Alături de aceștia va fi și Chef Moghazehi Mehrzad cu minunatele sale cooking show-uri.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>