Inspirată din natură

Geometria mobilierului de bucătărie se bazează pe forme sinuoase care sunt inspirate din natură și care reușesc să realizeze o unitate, dar totodată se înscrie în tendințelor actuale.

Întregul ansamblu de bucătărie a fost gândit astfel încât să se plieze pe întreg spațiul pentru o organizare mai bună. Cu ajutorul colțurilor rotunjite, problema depozitării pe colț a putut fi soluționată, astfel, spațiul pentru depozitare a fost mărit.

Cu ajutorul formelor sinuoase am reușit să creem un design contemporan, în pas cu noile tendințe, folosind texturi de cireș care contrastează cu mânerele fine din inox, dar și cu electrocasnicele încorporabile.

Fiind un mobilier de bucătărie pe două laturi, acesta dispune și de un dulap de tip cămară ideal pentru depozitarea alimentelor, înlocuind perfect vechea cămară a bunicii. Un mod bun de a avea totul mai aproape de tine, pentru ca timpul petrecut în bucătărie să fie unul eficient.

2 Comments

 1. Daniel Cioca's Gravatar Daniel Cioca
  18/07/2016    

  Aceasta bucatarie cam la ce pret se ridica? Se poate face si la comanda? sau se comanda pe module in functie de ce avem nevoie, si de spatiu?! Multumesc!

 2. euphoria's Gravatar euphoria
  19/07/2016    

  Bună ziua,

  Euphoria Kitchens Hall face doar mobilier de bucătărie la comandă. V-am trimis un mail pentru detalii referitoare la cererea dumneavoastră. Vă mulțumim pentru interesul acordat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>