Proiect 3D

Randările 3D oferă o imagine a proiectelor ce urmează a fi produse, ca și când ele au fost deja finalizate. Astfel, dumneavoastră puteți observa și admira bucătăria dorită așa cum va arăta ea la final, înainte ca prima etapă a producției să fie măcar inițiată. În acest fel, echipa ce lucrează la producția bucătăriei dumneavoastră, are posibilitatea de a comunica detaliile specifice mult mai ușor și pe înțelesul dumneavoastră. Echipa noastră împreună cu dumneavoastră se află astfel în situația ideală de a vorbi aceeași limbă, pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte. Ideea de a vă putea arăta o imagine tridimensionala a unui proiect finalizat, încă din stadiul de schiță este un atu într-adevăr. Designul este ușor de explicat și modificat în funcție de dorințele dumneavoastră.

Autodesk 3Ds MAX este unul dintre cele mai cunoscute programe de grafică 3D, utilizat și de echipa Euphoria, acoperind procedeele necesare de susținere a prezentării de amenajare interioară:

-          Modelarea interioară

-          Redarea spațiului în care va fi amplasată bucătăria

-          Texturarea

-          Aplicarea materialelor alese

-          Iluminarea

-          Redarea cât mai exactă a ambientului incluzând anturajul.

euphoria bucatarie la comanda

5 Comments

 1. Claudia's Gravatar Claudia
  03/07/2016    

  Bună seara.
  Mă interesează sa îmi achiziționez o bucătărie pentru un apartament și doresc sa știu care sunt costurile și pașii ce trebuiesc urmați dacă as opta pentru firma dumneavoastră.

  Mulțumesc.

 2. euphoria's Gravatar euphoria
  04/07/2016    

  Bună ziua, mesajul dumneavoastră a fost transmis către departamentul nostru de vânzări. Unul din specialiștii Euphoria va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil ! Vă mulțumim pentru interesul acordat.

 3. Ilinca Maican's Gravatar Ilinca Maican
  23/08/2016    

  Bună ziua.
  Sunt arhitect si proiectez o noua bucatarie pentru o casa existenta in Bucuresti. Doresc sa stiu care sunt costurile si pasii de urmat pentru a proiecta impreuna cu dvs acewasta mobila. De asemenea as dori sa aflu cu ce sisteme lucrati si cu ce gen de materiale.

  Va multumesc

 4. stroe constantin's Gravatar stroe constantin
  11/01/2017    

  Buna ziua.in spatiul de 4.5*4.5*2.7 amenajez o bucatarie.m-ar interesa costuri si ce materiale folositi

 5. euphoria's Gravatar euphoria
  13/01/2017    

  Bună ziua,

  Prețul diferă foarte mult de materialele și configurația dorită. V-am trimis un mail pentru a putea continua discuția aceasta într-un mod productiv. Vă mulțumim pentru interesul acordat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>