Rustic si modern

Design-ul bucătăriei merge pe o linie simplă rustică, care folosește nonculoarea alb ce contrastează puternic cu accesoriile din inox folosite atât pentru deschiderea fronturilor cât și pentru electrocasincele incorporabile.

S-a mers pe nonculoarea alb pentru a da senzația de spațialitate într-un spațiu de dimensiuni reduse, însă pentru comportimentarea spațiilor s-a folosit un mixt între sertare și dulapuri cu uși. Pentru a ușura munca în bucătărie, dulapurile suspendate au fost realizate cu uși frânte, ceea ce facilitează întreaga operațiune.

Un element definotoriu al aceste bucătării, il reprezintă soldatul  care a fost folosit și ca element de legătură dintre corpurile de bază și corpurile suspendate. Întregul ansamblu de mobilier folosește feronerie de top cu amortizare.

4 Comments

 1. Anamaria's Gravatar Anamaria
  22/06/2016    

  Buna seara,
  doresc sa stiu la ce pret poate ajunge o astfel de bucatarie, pe un perete liniar de 4 m (chiuveta si plita, restul blat de lucru) si un corp in o oglinda de 2.5 m (cuptor incorporat si centrala).
  locatia este Brasov si as dori sa imi comunicati costurile deplasarii dvs pt masuratori si plan.
  Astept vesti cu interes.

  O seara minunata!

 2. euphoria's Gravatar euphoria
  23/06/2016    

  Bună ziua,

  Unul dintre Project managerii Euphoria va lua legătura cu dumneavoastră. Vă mulțumim pentru interesul acordat!

 3. Florentina Pescaru's Gravatar Florentina Pescaru
  31/07/2017    

  Buna ziua,
  Sunt interesată la ce pret poate ajunge o bucatarie de dimensiune 4 mp.
  0770 466 ***
  Mulțumesc,

  moderator edit: Pentru siguranța dumneavoastră, am cenzurat numărul de telefon.

 4. euphoria's Gravatar euphoria
  01/08/2017    

  Bună ziua,

  Cererea dumneavoastră a fost transmisă departamentului de vânzări. Un reprezentant Euphoria va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil. Vă mulțumim pentru interesul acordat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>