BIFE SIM 2016

BIFE-SIM-2015-euphoria-kitchen-studio(11)
Concept Murano BIFE SIM 2015
Mobila-expo-2016-euphoria-bucatarii-la-comanda-1
Mobila Expo 2016
BIFE-SIM-2016-Euphoria-bucatarii-la-comanda

Brand-ul Euphoria Kitchen Studio aduce cel mai nou design în materie de mobilă pentru bucătării, fiind mereu în pas cu noile tendințe îmbinând perfect design-ul italian cu calitatea nemțească.

Participarea Euphoria Kitchen Studio în cadrul târgului BIFE-SIM 2016 a însemnat pe lângă promovare și o provocare. Am încercat să arătăm publicului că Romania poate avea atât calitate, cât și design la standarde foarte înalte, care se pot compara cu cele din străinătate și de aceea am avut invitați în cadrul standului. Unii dintre cei mai bun bucătari bloggeri culinari și nutriționiști, care pe lângă faptul că au gătit o sumedenie de lucruri bune care au încântat publicul, au putut testat și una dintre bucătăriile noastre vedetă - CONCEPTUL SENSO - care are o propunere geometrică fluidă ce se poate plia perfect pe orice tip de spațiu.

După cum am spus, unii dintre cei mai buni chefi, bloggeri culinari și nutriționiști au fost invitați să ne calce pragul și să testeze bucătăria noastră vedetă. Pe lângă asta, au avut ocazia să testeze și cele mai noi produse Franke - fiind cel mai important colaborator/ partener Euphoria Kitchen Studio din cadrul târgului BIFE-SIM 2016.

Iată și standul nostru de la BIFE SIM 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACT