neo-bucatarie-la-comanda-euphoria-ir
Concept NEO
CONCEPTUL HISTORYA

Bucataria la comanda Historya aduce in prim plan bucatariile clasice. Acestea sunt caracterizate de un design reprezentativ, care nu se va demoda vreodata. Noi venim in completarea acestui aspect elegant printr-o executie cu materiale de cea mai inalta calitate si atentie la detalii, care va vor permite sa va bucurati de bucataria dumneavoastra foarte multi ani.

Avantajul cel mai mare al bucatariilor la comanda Euphoria il repezinta faptul ca sunt adaptate perfect cerintelor si nevoilor dumneavoastra. In proiectatea spatiului ideal, specialistii nostri va vor indruma in alegerea fiecarui detaliu. Puteti opta intre fronturi din MDF furniruit frezat sau lemn masiv, vopsite si tratate cu lacuri rezistente la uzura. Toate usile si sertarele se inchid silentios, datorita sistemelor de ultima generatie folosite, iar combinatiile de finisaje si culori sunt practic nelimitate.

CLASIC, ACASA, VARIETATE

Euphoria Kitchen Studio va sta la dispozitie cu o echipa de specialisti formata din arhitecti si designeri de interior care vor realiza impreuna cu dumneavoastra spatiul perfect, in care va veti simti de fiecare data ca acasa.


    CONTACT