historya-bucatarie-la-comanda-euphoria-ir
Concept HISTORYA
ronda-bucatarie-la-comanda-euphoria-ir
Concept RONDA
CONCEPTUL NEO

Conceptul de bucatarie la comanda NEO se remarca prin liniaritate. Acesta propune o bucatarie la comanda moderna care inglobaza toate elementele necesare unui spatiu de lucru practic si elegant. Incastrarea electrocasinelor precum masina de spalat vase ajuta la realizarea unui aspect general curat, aersit, fara elemente care sa incarce vizual. Desi spatiile de depozitare au fost alocate generos, sunt totodata utilizate eficient prin sistemele inovatoare de sertare, cu depozitare pe colt si compartimentarea eficienta.

Forma in L a bucatariei prezinta numeroase avantaje. Unul dintre acestea este reprezentat de faptul ca realizeaza o delimitare armonioasa a bucatariei de restul locuintei. De asemenea, zona inerioara si cea exterioara a corpului au utilizari diferite, ceea ce sporeste functionalitatea. Astfel, partea dinspre interior inglobeaza masina de spalat vase, precum si corpuri si sertare pentru si mai mult spatiu de depozitare.

LINIARITATE, ELEGANTA, RELAXARE

Zona exterioara este una de relaxare, cu acces la blat si cu rafturi care pot fi utilizate si ele pentru depozitare sau pentru decor.


    CONTACT