nicole-bucatarie-la-comanda-euphoria-ir
Concept NICOLE
eclypse-bucatarie-la-comanda-euphoria-ir
Concept ECLYPSE
CONCEPTUL MATERIA

Materia reprezinta unul dintre cele mai indraznete concepte de bucatarie la comanda Euphoria. Acesta este o bucatarie moderna, urbana, cu o puternica inspiratie industriala, care impresioneaza prin materiale neconventionale si contraste de texturi si culori.

Insula este elementul central, statement al spatiului. Partea superioara, de blat are o culoare puternica, care desi atrage vizual si confera personalitate, este aleasa in astel incat sa evidentieze celelalte elemente. Partea inferioara a insulei propune un joc extraordinar de materiale. Lemnul este alaturat finisajului cu beton. Jocul de nuantele de lemn este continuat si pe scaunele cu forma geometrica puternica, si este spart intr-un mod surprinzator de elementele de culoare. Insula se profileaza pe un ansamblu de corpuri cu finisaj de beton, care potenteaza si mai mult tenta urbana a ansamblului. Propunem alegerea de electrocasnice cu un design industrial pronuntat, care combina sticla fumurie si neagra cu elemente de inox.

MODERN, DEPOZITARE, NATURAL

Toate elementele bucatariei au fost proiectate pentru a oferi un raspuns la viata omului modern. Astfel, pe langa design-ul statement, spatiul este unul practic, in care depozitarea nu reprezinta o problema, iar gatitul se realizeaza usor si natural, deoarece totul este la indemana.


    CONTACT