materia-bucatarie-la-comanda-euphoria-ir
Concept MATERIA
megs-bucatarie-la-comanda-euphoria-ir
Concept MEGS
CONCEPTUL ECLYPSE

Bucataria Eclypse este dovada perfecta a faptului ca bucatariile la comanda sunt solutia ideala pentru amenajarea unui spatiu care reprezinta o provocare. Desi ne-am confruntat cu un spatiu mic, am reusit sa imbinam designul inovator cu utilitatea necesara unei bucatarii la comanda moderne. Rezultatul este unul practic, calitativ si atragator din punct de vedere vizual.

In cazul acestui concept am hotarat sa nu respectam sabloanele clasice si am realizat un open space neconventional. Bucataria se desfasoara pe un singur perete, ceea ce o face perfecta pentru incadrarea intr-un spatiu multi-purpose. Este moderna si compacta, insa nu pierde nici un element practic. Totul este la indemana dumneavoaastra, spatiile de depozitare sunt generoase, iar zona de luat masa este o inovatie care va permite sa economisiti si mai mult spatiu. Ca in cazul tuturor bucatariilor la comanda marca Euphoria, materialele, finisajele si sistemele sunt de buna calitate, ceea ce reprezina o garantie a faptului ca va veti putea bucura foarte multi ani de alegerea dumneavoastra.

PRACTIC, ATRACTIV, RELAXANT

Asadar, nu va lasati intimidati de un spatiu restrans sau complicat din punct de vedere structural si apelati cu incredere la specialistii Euphoria. Acestia vor lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a gasi un raspuns practic si cu un design atractiv, in care veti petrece multe ore relaxante alaturi de cei dragi.


    CONTACT