neo-bucatarie-la-comanda-euphoria-ir
Concept NEO
nicole-bucatarie-la-comanda-euphoria-ir
Concept NICOLE
CONCEPTUL RONDA

Tendintele internationale aduc in prim plan ideea de open space si favorizeaza trecerea de la bucatariile la comanda traditionale, inchise, la bucatariile personalizate, deschise catre zona de living. Acest lucru vine natural in contextul stilului de viata al omului modern, in care bucataria la comanda nu mai este doar un spatiu de gatit si de luat masa, ci o zona centrala a locuintei, care indeplineste mai multe functiuni (un spatiu de relaxare, socializare si de lucru). Bucataria la comanda Ronda se aliniaza acestei tendinte si reprezinta raspunsul perfect prin imbinarea intr-un mod ideal a calitatii materialelor, designulului si inovatiei pentru a deveni o parte integrata perfect in viata de zi cu zi.

Designul modern, curat, cu estetica minimalista este dat pe jocul dintre suprafetele curbe si liniile drepte. Accentele de galben sunt modul perfect de a integra culorile vibrante in casa dumneavoastra, fara a incarca vizual. Din punct de vedere functional aceasta configuratie de bucatarie la comanda pune la dispozitie o zona de lucru practica si spatii generoase de depozitare, insula fiind piesa de rezistenta a ansamblului.

INOVATIE, CONFORTABIL, LINII CURBE

La capitolul inovatie, punctul forte este blatul „anti zgârieturi”, cu proprietatea de regenerare. Aspiratorul Sweepovac montat in plinta, priza KAPSA de pe blatul de lucru si picuratorul din sertar vin in completare, astfel incât bucataria Ronda este un spatiu practic si confortabil, care vine in intampinarea nevoilor utilizatorului.


    CONTACT