megs-bucatarie-la-comanda-euphoria-ir
Concept MEGS
CONCEPTUL SOFT

Conceptul Soft descrie perfect personalitatea brand-ului de bucatarii la comanda Euphoria. Acesta a fost proiectat ca un spatiu elegant si rafinat, dar totodata modern si practic. Materialele si sistemele folosite sunt de cea mai inalta calitate, facand din SOFT o bucatarie de care va veti bucura cu siguranta multi ani. Design-ul ales pentru acest concept este unul modern, minimal, in care ne-am jucat cu linii drepte, volume si contraste de culori si materiale. Ansamblul se desfasoara in mare parte pe un singur perete de culoare inchisa, care desi este un element statement, reuseste sa aduca in prim plan culoarea deschisa a corpurilor si forma geometrica a acestora.

Am optat pentru o lipsa completa a manerelor, inlocuindu-le cu sisteme de tip push/pull. Acestea ajuta la pastrarea uniformitatii in design si ofera o experenta remarcabila utilizatorului. Tot pentru a pastra liniile cat mai curate si a nu incarca am optat pentru un frigider incastrat. Un element neasteptat, de interes vizual il reprezinta utilizarea sticlei, care adauga o nota contemporana si rafinata.

FUNCTIONALITATEA, CALITATE, DESIGN

Imbinarea dintre funtionalitatea ridicata, finisajele de caltate si designul inovator sunt elemente definitorii pentru Euphoria si fac din conceptul SOFT o alegere ideala a oricui isi doreste o bucatarie moderna si eleganta, care este mai mult decat un simplu loc de luat masa si gatit.    CONTACT