eclypse-bucatarie-la-comanda-euphoria-ir
Concept ECLYPSE
soft-bucatarie-la-comanda-euphoria-ir
Concept SOFT
CONCEPTUL MEGS

Este exemplul perfect de bucatarie la comanda Euphoria, deoarece aduce in prim plan utilizatorul, fiind un spatiu proiectat in jurul nevoilor si dorintelor acestuia. Ne-am inspirat din lucruri mici, le-am dezvoltat cu prin jocuri de linii si volume si am realizat un spatiu coerent si eficient, in care familia dumneavoastra va iubi sa isi petreaca timpul.

Forma este una puternica, in care am decupat volume si am reusit sa realizam pe un singur perete o zona practica de gatit, in care totul este la indemâna, iar spatiile de depozitare sunt suficiente. Un detaliu modern si practic il reprezinta amplasarea cuptorului, care asigura accesul rapid si comod in tipul gatitului. Insertiile de lemn dau o nota calda, familiala ansamblului, iar combinatia cu fatada de culoare deschisa a corpurilor aduce totul in actual. Sistemele de inchidere sunt de tip push-pull, dar am ales sa folosim si mânere in anumite zone, ca pe niste elemente statement de design.

OPEN SPACE, ARMONIE, CALITATE

Conceptul Megs de bucatarie la comanda se incadreaza perfect intr-un open space, fiind o bucatarie armonioasa. Materialele, finisajele si sistemele sunt de cea mai inalta calitate si in care dumneavoastra va veti simti minunat.


    CONTACT