Tot ceea ce îți dorești!

Fluxul productiv
Bucatarie la comanda AZEL

Tot ceea ce îți dorești!

Avantajele alegerii unei bucătării la comandă Euphoria

Cu toții știm că bucătăria este una dintre cele mai importante încăperi ale unei locuințe. Aceasta e folosită ca un spațiu pentru gătit și luat masa, dar și un loc în care  petrecem timp alături de familie și prieteni sau pur și simplu ne relaxăm. Totuși atunci când luăm decizia de a amenaja bucătăria, putem cu ușurință să ne simțim copleșiți de multitudinea de factori pe care trebuie să îi luăm în considerare.

Când vine vorba de amenajarea bucătăriei, aveți opțiunea de a alege între mobilierul de serie sau o bucătărie la comadă. Foarte multe persoane nu iau în considerare ideea de mobilier la comandă din cauza preconcepției că este mult prea costisitor. Bineînțeles, există avantaje și dezavantaje de ambele părți, și este important să le cunoașteți înainte de a lua o decizie.

Un ansamblu care vă reprezintă personalitatea într-un mod unic

Deși disponibil într-o gamă destul de variată de modele și culori, mobilierul de serie este proiectat pentru a se adapta preferințelor și nevoilor unei game largi de utilizatori. Prin contrast, unul dintre cele mai mari avantaje ale mobilierului la comadă este unicitatea. 

Euphoria are o echipă de consultanță formată din arhitecți de interior și designeri care vor lucra împreună cu dumneavoastră pentru a crea un ansamblu cu un design modern, original, adaptat stilului de viață și personalității dumneavoastră.

Adaptarea perfectă la spațiu și eficiență maximăbucatarie-la-comanda-euphoria-adaptare-spatiu-masuratoare-3d

Atunci când alegeți o bucătărie la comadă Euphoria, măsurătorile se vor realiza printr-o metodă performantă, cea a scanărilor 3D. Aceasta garantează faptul că mobilierul se va încadra perfect chiar și în cele mai complicate spații, fără a exista erori care să ducă la probleme în momentul montajului și utilizării. Bineînțeles, având o imagine atât de exactă a zonei pe care urmează să o amenajeze, specialiștii noștri vor proiecta totul astfel încât compartimentarea și amplasamentul pieselor să ofere o eficiență maximă.

 

Calitate și durabilitate

În general, punctul slab al bucătăriilor de serie este calitatea redusă. Deoarece producătorii doresc să atragă printr-un cost redus și un design atractiv, fac de multe ori sacrificii în ceea ce privește calitatea materialelor. Prin alegerea unui mobilier la comandă aveți posibilitatea de a contribui nu numai din punct de vedere estetic, dar și în alegerea materialelor folosite. Euphoria pune vă pune la dispoziție cele mai performante materiale de pe piață, precum și feronerie de top. Astfel prin combinarea celor mai bune materiale și sisteme va rezulta un produs finit de o calitate excepțională, care se va comporta extraordinar pe termen lung.

Asamblare rapidă

Datorită măsurătorilor executate anterior, prin care ne asigurăm că mobila se va încadra perfect în spațiu și a faptului că totul vine pre-montat, montajul se face foarte rapid, în aproximativ 3h/bucătărie. Acesta este un proces simplu și rapid, care cu siguranță vă va scuti de o mulțime de bătăi de cap.

Preț

Comparând cu bucătăriile de serie, care au un preț fix, prețul bucătăriilor la comandă este specific fiecărui proiect. Vă încurajăm să ne contactați cu încredere pentru o cerere de ofertă, iar apoi veți putea discuta cu specialiștii noștri, deoarece consultanța este gratuită. Considerăm că este normal să nu existe costuri adiționale iar în momentul în care veți primi o ofertă de preț, totul va fi inclus în costul bucătăriei. Asta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji legate alte costuri ascunse,  deoarece vă oferim totul, de la consultanță gratuită până la transport și montaj gratuit.

Înainte de la lua o decizie legată de tipul de mobilier pe care îl veți alege pentru bucătăria dumneavoastră, asigurați-vă că înțelegeți toate avantajele, dezavantajele și diferențe dintre cele două.

Nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă de preț și o ședință de consultanță gratuită, iar apoi veți avea o imagine clară și veți putea lua decizia potrivită nevoilor și stilului dumneavoastră de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACT