Bucatarie la comanda AZEL

Tot ceea ce îți dorești!
Bucatarie la comanda KATALIN

AZEL este proiectată ca o de bucătărie compactă, ideală pentru spațiile mici, montată pe un singur perete. Ansamblul este unul interactiv, care oferă posibilități multiple de customizare și răspunde nevoilor de schimbare ale spațiului, în funcție de necesitățile și preferințele utilizatorului.

Bucătăria are o imagine puternică, redată prin contraste de texturi și culori ale materialelor folosite. Un detaliu inedit, care adaugă greutate ansamblului este reprezentat de utilizarea fronturilor din piatră naturală. Un alt element dintr-un material natural este blatul din panou de stejar masiv, care se remarcă prin ajustabilitate.  În funcție de necesitățile momentului, acesta este un spațiu de lucru sau o zonă de luat masă. Integrarea electrocasnicelor albe adaugă o notă proaspătă, modernă, și echilibrează întreg ansamblul. Tenta industrială este dată de structura din fier-beton, care poate fi utilizată atât ca suport de vinuri și de plante.

Deși gândită pentru spații mici, bucătăria AZEL este caracterizată printr-o funcționalitate ridicată și interactivitate, satisfăcând astfel toate nevoile utilizatorului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACT